У російського диктатора і тирана Путіна з'явилося нове смішне прізвисько, яке виводить його з себе. Так, з президента РФ продовжують сміятися і знущатися будь-якими способами в мережі, і не тільки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «glavred»

Важливо повідомити, що тирану Путіну дали нове химерне прізвисько в Генеральному штабі РФ. Так, самі російські військові наділили російського диктатора новим "погонялом".

Ця нова прізвисько з'явилася тоді, коли Путін виявив досить дивний інтерес до "шишок та пеньків" під час своєї офіційної поїздки.

Справа в тому, що все пов'язане із двійником Путіна, який викликав справжній сміх серед російського військового командування. Саме через це в одному з Telegram-каналів вирішили розповісти про нове кумедне прізвисько російського диктатора. Його нова кличка - "шишкін".

"Путін не дуже самокритичний, і йому не сподобався солдатський гумор, тому провів нараду у стані сильного роздратування. Президент відчитав військове керівництво за провал початкового етапу наступу в Україні, вказавши на те, що всі плани зірвані, знову був щедрий на погрози і, звичайно, застосовував хитромудрі форми матюків щодо учасників наради", - повідомляється в соціально мережі автором Telegram-каналу .

Важливо відзначити, що після того, як двійник Путіна дізнався про своє прізвисько, він буквально вийшов із себе.

Читайте також:

Кремль уже приречений: військові зеки Путіна вже змушені перевдягатися у форму ЗСУ. Відео

Путін захоче зустрічі із Зеленським після дуже важкого бою: таролог розповіла про програш Кремля