Весілля – це завжди позитивні емоції. Але якщо весілля відбувається на зламі історичних подій, таких як війна, це більш сумно, ніж весело.

Нещодавно відразу кілька пар військових одружилися в столиці. Практично одразу після урочистостей, чоловіки вирушили на фронт захищати Україну та український народ. Докладніше про це інформує ТСН.

Незвичайну церемонію для українських захисників організували волонтери в одному зі столичних торгових центрів. Новосформовані сім'ї зізналися, що тривалий час відкладали весілля спочатку через ковіда, а вже потім через війну. Повідомляється, що того дня одразу п'ятеро пар пов'язали себе узами шлюбу.

На церемонію до молодят приїхала співачка Роксолана. Зірка згадала, що коли їй запропонували бути на церемонії, вона, не замислюючись, погодилася.

Повідомляється, що деякі з нацгвардійців навіть встигли побувати на фронті й повернуться назад заради кохання. Десятки привітань, побажань і навіть порад від командирів, але головні слова вимовили самі молодята. Вони пообіцяли один одному бути разом і в горі, і в радості.

Сумним є той факт, що повноцінного медового місяця жодна пара не матиме. Військовозобов'язані чоловіки немає права надовго залишати свою частину.