Українців попередили про те, що вже найближчими днями розпочнеться різке похолодання. Так, лютий вирішив показати свій характер і нагадати, що зима ще не закінчилася.

Відповідну інформацію було оприлюднено на сайті новин «УНІАН»

Український синоптик Ігор Кібальчич розповів про те, що вже до 10-го числа лютого погода стане по-справжньому зимовою. Потрібно бути готовими не лише до снігової погоди, а й до серйозних заморозків.

За словами народного експерта, найближчими днями температура повітря в лютому буде досить низькою. Вже з 8 лютого відчутний холод буде по всій Україні на ніч, особливо на території західної України.

10 лютого по всій Україні не варто очікувати опадів, проте термометри показуватимуть близько -14 градусів нижче за нуль у нічний час доби. Найхолодніше буде в Карпатах та на Прикарпатті, там температура повітря провалиться до -20 градусів морозу вночі, але вже вдень вона підніматиметься практично до 0 градусів.

Також Ігор Кібальчич сказав, якою буде погода в Україні на вихідні та додав: «11-12 лютого на тлі зниження атмосферного тиску та активізації циклонічної діяльності у більшості областей пройде сніг, мокрий сніг. У західній частині країни помірні, подекуди значні снігопади».

Читайте також:

Вміє насмішити: Кадиров призначив юного племінника віце-прем'єром. Фото хлопця

І навіть звичайна картопля: названо топ продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

Переломна дата: більшість українців не зможе вийти на пенсію у 60 років. Що потрібно знати