Український державний та політичний діяч, а також секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року Олексій Данилов заявив, що Росія випрошує переговорів з Україною. Однак є думка, що це черговий прийом Путіна.

Відповідну інформацію розмістили на порталі "glavred", посилаючись на слова українського чиновника.

Секретар РНБО Олексій Данилов сказав, що путінські окупанти не можуть досягти явного успіху на українському фронті. Саме через це Кремль нібито почав «благати про переговори» Київ.

"Тому сьогодні благають. Беруть цілий пул переговорників. Вони зараз ведуть величезну роботу з певними групами, щоб вони почали переговори. Вже і Бразилія, і кого тільки немає в посередництві", - розповів український державний діяч.

Важливо наголосити, що Україна в жодному разі не піде на переговори з Росією, бо всім уже чітко зрозуміло, що з агресором не можна ні про що домовлятися. Проте переговори можуть відбутися лише за тих умов, які висунув президент України Володимир Зеленський. Олексій Данилов назвав 4 обов'язкові пункти, які має виконати Росія, щоб переговори відбулися.

"Звільнити всі наші території, які на сьогоднішній день тимчасово окуповані. Відповідальність через трибунал тих людей, які все це затіяли, які вбивають дітей, людей похилого віку, жінок, які до військової справи не мають жодного стосунку. Гарантії безпеки нашої країни – обов'язково. І відповідальність – це четвертий фактор", – продовжив секретар РНБО України.

Читайте також:

Путіну це й не снилося: що чекає на російську армію найближчим часом. Сюрпризів дуже багато

Путін цього не переживе: Україна отримає "повітряний щит", який захищає від будь-яких ракет

«Скажу відверто…»: Зеленський вперше розповів про повторний наступ російської армії