Польський державний діяч, прем'єр-міністр Польщі з 11 грудня 2017 року Матеуш Моравецький зробив дуже несподівану публічну заяву. Він попередив українців та весь світ про те, що Путін збирається вдруге атакувати столицю України. Так, зараз йдеться про новий масштабний наступ на Київ.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «УНІАН», посилаючись на слова польського прем'єра.

Матеуш Моравецький чітко розуміє, що російський тиран Путін ніколи не здається. Так, польський державний діяч вважає, що глава держави-терористки надасть наказ знову наступати на Київ.

"Я думаю, що, на жаль, він не тільки сповнений ненависті до України, але й хоче ще раз показати своєму народу, що він грає вдовгу, ніколи не здається, і він знову нападе на Київ, так, у мене є такі побоювання" , – заявив прем'єр-міністр Польщі.

Важливо відзначити, що Матеуш Моравецкий переконаний, що Росія на даному етапі вже мобілізувала близько півмільйона росіян. Також у РФ все ще дуже багато боєприпасів, грошей та зброї, чого цілком вистачить на масштабні наступи окупантів на 2-3 напрямках одразу.

"Я думаю, що план Путіна та його людей, таких як Валерій Герасимов, його новий головнокомандувач російською армією, полягає в тому, щоб оточити Україну. І, готуючи всі ці плани, він, напевно, думає, що має атакувати з двох чи трьох різних напрямів. Тому я думаю, що українці не можуть виключати напади з Білорусі – у північній частині України, тому Київ буде оточений із Заходу", – продовжив Моравецький.

Крім цього, прем'єр-міністр Польщі стверджує, що цей масований наступ окупантів розпочнеться у березні чи квітні 2023 року. Він аргументує це тим, що погода стане кращою, а земля – твердішою.

Читайте також:

Путін рватиме і метатиме: Німеччина приготувала Кремлю дуже неприємний "сюрприз"

Після березня буде «бавовна» у Москві: військовий ЗСУ розповів про секретний план української армії проти Кремля