Є інформація щодо того, що російський генерал Герасимов, якого повернув Путін назад на посаду, заявив, що на території України йдуть дуже жорстокі бої. Він також не забув відзначити і Захід, у традиційному для Росії стилі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «obozrevatel», посилаючись на слова генерала РФ.

Буквально два тижні тому Герасимов почав командувати окупантами. Так от цей російський генерал почав скаржитися на те, що в Україні відбуваються дуже жорстокі бої. Ще він зробив несподіване визнання, в якому сказав, що Росія виявилася неготовою до відправлення "мобіків" на український фронт.

Також Герасимов сказав, що все йде так важко через те, що Росії нібито доводиться боротися із усім Заходом.

"В даний час під керівництвом генерального штабу проводиться "спеціальна військова операція" в Україні. Такого рівня та інтенсивності військових дій сучасна Росія ще не знала. Нашій країні та її збройним силам сьогодні протидіє практично весь колективний Захід", – виправдовується генерал РФ.

Крім цього, він сказав, що для того, щоб хоч якось стабілізувати ситуацію, було ухвалено рішення зробити часткову мобілізацію в Росії. Герасимов навіть зізнався в тому, що такого ніколи не було з часів Другої світової війни.

"Необхідно зазначити, що система мобілізаційної підготовки в нашій країні виявилася не повністю адаптованою до нових сучасних економічних відносин. Тому довелося все виправляти на ходу. Але в результаті злагоджених і професійних дій офіцерів генерального штабу у взаємодії з органами влади суб'єктів РФ на військову службу було покликано 300 тисяч громадян, які перебували в запасі громадян", - продовжив путінський генерал.

Читайте також:

Це вже перебір: Лукашенко став на ковзани і почав тягати льодом безногого путінського бійця. Відео

Жданов розповів, навіщо росіяни терміново встановлюють зенітні комплекси на будинки у Москві.

Готується великий наступ навесні: Жданов розповів, чого чекати від Путіна