У зв'язку з тим, що ситуація на українсько-білоруському кордоні загострюється, було ухвалено рішення зміцнювати оборону. Так, у столиці України та Київській області максимально зміцнюється оборона, оскільки наступ з Білорусі залишається реальністю.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «apostrophe», посилаючись на фотографії в Київській області.

Важливо відзначити, що ймовірність настання російських та білоруських військ з боку Білорусі досить низька, було ухвалено рішення максимально зміцнювати оборону у Києві та області.

Є кадри, на яких можна побачити фортифікаційні споруди та оборонні рубежі на Київщині, що виглядає досить тривожно, але необхідно.

Київська обласна державна адміністрація вирушила до соціальної мережі, щоб показати знімки укріплень та звернутися до українців: «Продовжується встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії із Київською обласною військовою адміністрацією».

Дуже важливо розуміти, що російський тиран Путін не збирається зупинятися і він усіма силами хоче залучити Білорусь до війни в Україні. Багато військових аналітиків говорять, що 2023 рік може стати вирішальним у війні на території України, що натякає на потенційні запеклі наступи з боку путінських окупантів.

Читайте також:

Фінальна спроба захоплення Києва: американський військовий аналітик назвав терміни. Росіяни можуть піти через болота

Центр Києва перекритий, кілометрові черги та траурна обстановка. Як столиця прощалася із головою МВС Монастирським

Це не Київ: експерт назвав два міста, які опиняться в небезпеці під час нового вторгнення Росії