Українці в останній рік вважають за краще тримати готівку при собі. Раптом доведеться бігти, ховатися, їхати. А все через східного божевільного "сусіда", який вирішив влаштувати бешкет і погрожує спалити весь будинок.

Однак гроші не можна зберігати у певних місцях у квартирі, адже гроші – це жива матерія з дуже сильною енергією і неправильне зберігання в домашніх умовах може призвести до бідності та зменшення грошового потоку.

Про те, де не можна зберігати гроші в будинку, інформує сайт РБК-Україна.

Скляна банка

Ще наші бабусі мали звичку зберігати гроші у скляних банках. Але це загрожує великими фінансовими невдачами. Все через те, що найчастіше таким чином зберігають зім'яті купюри, і гроші в такому стані втрачають здатність тягтися до інших грошей, що загалом негативно впливає на грошовий потік усіх, хто живе у цьому будинку.

Біля вхідних дверей

Категорично не можна зберігати гроші біля вхідних дверей у коридорі - будь то ящики, тумбочки, потайні отвори у стінах чи меблях. Все через те, що вхідні двері є "вихідними" для грошового потоку. У такому разі, гроші "втікатимуть" з дому.

Під матрацом чи під диваном

Не можна зберігати гроші у тому місці, де людина відпочиває. У цьому випадку гроші так само "спатимуть" і "відпочиватимуть", а грошовий потік пригальмовуватиметься і знову їх "розворушити" буде дуже проблематично.

У книгах

Наші батьки також мали звичку зберігати гроші у книгах. Однак слід уважно звертати увагу на саму книгу, в яку ви плануєте класти гроші. Якщо книга з негативним сюжетом чи підтекстом, це зашкодить грошам. А ось позитивна та добра книга навпаки допоможе збільшити достаток.

У тісноті

Не можна зберігати гроші у непотрібному вигляді - зім'ятими, перев'язаними чи скрученими. Гроші не люблять тісноту, і в такому вигляді починають "задихатися", що порушить грошовий потік.

Читайте також: