Український політтехнолог, журналіст, антикризовий менеджер, а також радник Офісу президента Михайло Михайлович Подоляк заявив, що Росія готується до військових дій на своїй території вже навесні 2023 року. Однак український урядовець наполягає на тому, що цього не буде.

Цю публікацію розмістили на порталі новин "glavred", посилаючись на пряму промову українського чиновника.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що в Росії почали активно готуватися до бойових дій на їхній території. Але, за словами радника Офісу президента України, ЗСУ не братимуть у цьому участі.

"Безумовно, ми не атакуємо нікого - це Росія сама себе атакує... Історичний час для смерті Росії в такому вигляді настав - хоче вона цього чи ні. Це об'єктивний історичний процес", - заявив антикризовий менеджер.

Крім цього, український політтехнолог зазначив, що жителі Росії і так були незадоволені своїм урядом, а Україна лише прискорює процеси невдоволення та "закипання" росіян.

"У них цей гній набухав, з яким вони жили: ненависть до миру, правил життя в цьому світі, прогресу технологічного та гуманістичного. Вони ненавиділи все це. І сьогодні воно прорвало, на жаль, на Україну, але ми свою роботу виконали", – продовжив радник ВП Михайло Подоляк.

Читайте також:

Олена Зеленська показала стильний образ, одягнувши вишиванку та чорні строгі штани

Масштабний замах на Зеленського: у ЗМІ розкрили деталі

Врятує лише явка з повинною: Подоляк запропонував Лукашенку "здатися"