Українсько-білоруський кордон починає дуже сильно зміцнюватися. Так, на Житомирщині з'явилися величезні окопи та бетонні заливи.

Цю інформацію розміщено на порталі «censor»

У зв'язку з тим, що є ризик того, що з території Білорусі може піти наступ на Україну, українські кордони почали серйозно зміцнюватися.

За словами голови Житомирської ОВ Віталій Бунечко, на даний момент вже можна побачити фортифікаційні споруди та великі окопи.

"Кордон з Білоруссю в Житомирській області зашивають окопами і заливають бетоном. Такий короткий підсумок спільної інспекції та міжвідомчої наради, проведені із заступником командувача ОУВ "Волинь", бригадним генералом Василем Зубаничем на півночі області", - йдеться у заяві.

Окрім цього, Віталій Бунечко зазначив, що військові фахівці та самі бійці спеціально зібралися в Олевську, щоб дати оцінку потенційному повороту подій на українсько-білоруському кордоні.

Важливо розуміти, що Путін продовжує тиснути на Лукашенка, щоби той вторгся в Україну. Вже досить довго російські війська перекидаються на територію Білорусі, щоб зібрати нове «м'ясо» для нападу на нашу державу.

Читайте також:

Що відбувається на кордоні з Україною та Білоруссю: чи чекати на вторгнення

Росія перекинула до Білорусі більш небезпечне озброєння Що відомо

Навіть Білорусь не зможуть захистити: військовий експерт розповів, чи чекати на нові спроби захоплення Києва

Російські військові вже незадоволені Путіним та командирами. Починаються протести