У мережу потрапила інформація про те, що президент країни-терористки Путін наказав Герасимову «перемогти» у війні на території України вже через 3 місяці. Так, є відомості, що російський тиран знову поставив завдання своїх окупантів.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин "glavred"

Насамперед слід сказати, що є Telegram-канал Генерал СЗР, який нібито належить колишньому генералу Служби зовнішньої розвідки Росії. Так от цей генерал вважає, що Путін замінив командувача окупантами Суровікіна на Герасимова через цілковитий розпач.

За даними цього Telegram-каналу, Путін поговорив з Герасимовим, якого він раніше відсторонив ще в березні місяці. Президент країни-терористки нібито дав завдання Герасимову скоріше закінчити війну в Україні та досягти поставлених завдань.

"Путін фактично визнав, що "накомандував" на військову поразку і просить Герасимова допомогти, визнаючи його професіоналізм, але при цьому вимагає неможливої ​​- перемоги. Якщо Герасимов у найближчі три місяці (саме такий термін дав президент) не виправдає надії та сподівання Путіна, його чекають на серйозні проблеми", - повідомляється в мережі з російського акаунту.

Крім цього, є відомості про те, що Путіну доповіли, що взяття Соледара дається величезними втратами серед окупантів.

"Понад 60% загиблих і поранених це бійці ПВК. Путін сказав, що захоплення навіть невеликого українського міста на сьогодні - це велика перемога, і відчитав учасників наради за зволікання у досягненні поставлених завдань. Путін прямим текстом сказав, що йому начхати, скільки "кримінальників та ублюдків здохне "під час бойових дій і скільки залишиться каліками, головне - досягнення результату", - продовжується у повідомленні.

Читайте також:

Танки Leopard, системи проти дронів "Шахед" та сюрпризи для Путіна: Захід пішов на рекордне озброєння України. Деталі

Путін лютує: гордість Росії підбита у відкритому космосі. Скоро падатиме на Землю