Ні для кого не секрет, що фінанси люблять лад, а грошова енергія любить повагу до себе. Вважається, що гроші в жодному разі не варто носити без гаманця, та ще й недбало. Недбале звернення до грошей може спричинити на людину бідність.

Напевно, у кожного в житті були випадки, коли в поспіху гроші просто засовувалися в кишеню, а не в гаманець.

Однак важливо знати, що купюри небажано носити у кишенях одягу, особливо у штанах, джинсах. Це стосується як чоловіків, так і жінок. Адже коли людина ховає купюру в кишеню, вона повинна її зім'яти, скласти в кілька разів, і це негативно впливає на грошову енергію.

Крім того, прийшовши до магазину, скручені в кишені купюри незручно діставатимуть, до того ж вони можуть випадково розірватися. А якщо в кишені опинилася дірка, то людина взагалі ризикує залишитися без грошей.

Але виявляється, що це впливає як зручність, а й у матеріальний достаток людини. За прикметою, якщо носити гроші в кишені, це може спровокувати банкрутство.

Як правильно зберігати гроші

Вважається, що гроші не повинні лежати на одному місці, вони мають працювати. Якщо купюри постійно перебувають у обігу, їх кількість починає збільшуватися.

Якщо ви носите гроші із собою, то краще класти їх у гаманець, щоб кожна купюра рівно лежала. Монети потрібно зберігати окремо у спеціальному відділенні.

Якщо ви зберігаєте гроші вдома, то краще не залишати їх біля вхідних дверей. Справа в тому, що через коридор проходить негативна енергетика, а гроші її не люблять. Також небажано їх зберігати у спальні.

Найкраще буде, якщо ви зберігатимете гроші в сейфі або спеціальній скриньці. Місце розташування краще обрати у кабінеті.

Читайте також:

Дадуть додаткові 700 гривень: кому з українців нарахують доплати до пенсій

Вводять нові правила: що з 1 березня зміниться для українців у Польщі та чого позбавлять

Танки Leopard, системи проти дронів "Шахед" та сюрпризи для Путіна: Захід пішов на рекордне озброєння України. Деталі