У мережі опублікували несподіваний відеоролик про російську путіныстку. Бабуся з росії мабуть не звернула уваги, що її знімають на камеру телефону та заговорила українською мовою, коли згадала про борщ із салом.

Цей відеоролик опублікували в соціальних мережах.

Ні для кого не є секретом, що російська пропаганда робить свою справу. По телебаченню в росії десятками років зомбували російський народ. Як відомо, на території росії є маса путіністів, які вірять, що їхній тиран та диктатор – найкращий президент. Однак багато хто навіть і не може собі уявити, що насправді відбувається на території їхньої країни.

У мережі є безліч відеороликів, на яких можна побачити російських бабусь, які підтримують терориста путіна. Однак цього разу йтиметься про іншу бабку з росії, яка заговорила українською мовою, згадуючи борщ із салом.

«У «загону путіна» теж збій Що відбувається там, блдь?», - підписано відеоролик у популярній мережі.

Почувши, як ця жінка похилого віку говорить спочатку відео, можна точно зрозуміти, що вона - російська. Однак, коли вона згадала традиційну українську їжу, вона заговорила українською мовою.

Варто згадати, що росія завжди намагається привласнити собі все українське, починаючи від історії та закінчуючи тим самим борщем.

Читайте також:

"Бачу цифру 5": відома чаклунка розповіла, коли Україна повністю переможе путіна

Масштабний наступ Росії у 2023-му році: Зеленський розповів, що трапилося з путіним

Путін пішов на крайнощі: обстрілює Україну вже всіма можливими озброєннями