У мережі показали кумедні кадри, які показують, як люди за кордоном ставляться до Путіна. Є інформація про те, що у Британії було поставлено пам'ятник російському тирану, який показує його справжню суть.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Главред»

Потрібно повідомити, що на території Великобританії поставили пам'ятник, присвячений Путіну. Варто визнати, що він виглядає досить кумедно, оскільки голова країни-терористки на голові має статевий орган.

Якщо звернути увагу на цю скульптуру, то видно неозброєним оком, що Путін подано у вигляді статевого органу. Це говорить про те, що британці явно розуміють, що є російським диктатором.

Пам'ятник анонімного скульптора було встановлено в одному з містечок в англійському графстві Вустершир. Також на цій скульптурі є напис "Bellend of the Year". Перекласти цю фразу буде непристойно, оскільки має досить непристойний сенс. Однак, статевий орган на голові тирана Путіна може сказати сам за себе.

Видання The Independent повідомляє, що автор цієї чудової скульптури вирішив залишитися невідомим. Однак він вирішив встановити її на знак протесту проти російського вторгнення в Україну.

Крім цього, автор пам'ятника сказав, що всім перехожим людям пропонується кинути яйце в скульптуру російського тирана.

Читайте також:

У Зеленського розповіли, як оточення Путіна допоможе йому піти з життя

Терпець урвався: європейські лідери вже прямо заявили про покарання для Путіна