Скатертина цієї новорічної ночі повинна бути з натурального матеріалу білого кольору, бажано без малюнків. Кролик не любить незграбність, перевантаженість декором. Біле полотно - як чистий лист, на якому можна творити, додаючи стильні деталі.

Серветки краще взяти в тон скатертини або трохи темніші, наприклад, бежевих відтінків. На них також не повинно бути малюнків. Важливий момент – у Новий рік 2023 року на столі не вітаються паперові серветки, тільки з натуральної тканини. Перевагу краще віддати лляному полотну.

Посуд – основний колірний акцент новорічного столу 2023 року. На білу скатертину можна поставити тарілки синього, блакитного або навіть червоного кольорів. Вітається білий посуд із золотою або сріблястою облямівкою.

Важливо, щоб тарілки були з одного набору, однакові за фактурою, кольором, стилем, вписувалися у загальну концепцію новорічного столу. Це підтримає атмосферу затишку та естетики. Якщо один із основних кольорів золотий, то чудовим доповненням до декору стануть ложки, виделки та ножі у цьому відтінку.

Здорово, якщо на столі будуть піали або менажниці з натурального дерева, кришталево прозорі кришталеві келихи. Краще відмовитися від новорічного декупажу келихів, графинів, пам'ятаючи про смаки символу року.

Віддати перевагу варто помірно яскравому, однотонному посуду. Малюнки, каміння, стрази не вітаються. Допускається спокійний, витриманий геометричний декор, наприклад, кола та смуги. Можна використовувати будь-які блискітки, мішуру в основній гамі кольорів.

Читайте також:

Можна заготовити на три дні: скільки коштуватиме українцям традиційний салат Олів'є до Нового року

Ситуація непроста: українцям розповіли, що буде із пенсіями після Нового року

Путін збирає речі: на Новий рік його вже ніхто не побачить, вирішив сховатись