Українцям повідомили, що ціна на популярний сезонний фрукт раптово прорвала дах. Так, багатьма улюблені мандарини подорожчали на 60%, і це лише початок.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі Finance

Важливо повідомити, що шанувальникам цитрусових популярний фрукт може вдарити по кишені. Цього року ціна на мандарини зросла на 61%. Це говорить про те, що за кілограм цього фрукту доведеться заплатити близько 72 гривень.

Найдоступнішим і найпопулярнішим сортом мандаринів вважається Клементин, який у середньому коштуватиме близько 65 гривень, це на 57% дорожче. Також важливо відзначити, що на даний сорт мандаринів зазвичай дуже багато покупців, оскільки вони досить солодкі і практично без кісточок. Крім цього, Клементин може зберігатися набагато довше за інші сорти. Ще він рідко буває кислим і легко чиститься.

Також треба нагадати, що ціни в Україні після повномасштабного вторгнення путінських окупантів буквально злетіли. Це стосується не лише продуктів, а й техніки та різноманітних послуг. Щодо популярних продуктів, то вони дорожчатимуть ще більше, наприклад, яйця, м'ясо та молочка вимагають додаткової електроенергії. Через альтернативні способи зберігання дана продукція зростатиме в ціні.

Читайте також:

Через відключення електрики продукти дорожчатимуть. Українців уже попередили

Запишіть адреси та телефони: де отримати продукти, ліки та одяг

Це допоможе вижити. Які продукти харчування потрібно заготовити на тривалий блекаут

Щоб не було фальстарту: які продукти здатні миттєво покращити ерекцію