Турецький державний та політичний діяч, чинний 12-й президент Туреччини з 28 серпня 2014 року Реджеп Таййп Ердоган збирається поговорити з президентом України Володимиром Зеленським та російським діактатором Путіним. Саме така інформація з'явилася у мережі, що наштовхує на цікаві думки.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ТСН»

Повідомляється, що президент Туреччини нібито готовий провести переговори з Володимиром Зеленським Володимиром Путіним у телефонному режимі. Стверджується, що ця розмова буде проведена через продовольчу кризу.

Крім цього, Реджеп Таййп Ердоган заявив, що необхідно постачати продукцію тим країнам, які голодують.

«Припинення постачання критично важливих продуктів призвело до глобальної продовольчої кризи. У неділю я проведу розмову з Путіним. Я також проведу розмову із Зеленським», - сказав президент Туреччини.

Крім цього, варто нагадати про те, що Реджеп Таййп Ердоган раніше говорив про те, що дія «зернової ініціативи» буде продовжена на 120 днів після чергової витівки російського тирана Путіна.

Також не варто забувати і про те, що українські військові роблять все можливе, щоб давати відсіч російським окупантам. Вони платять дуже високу ціну за волю українського народу. Вже ніхто не сумнівається, що перемога в цій кривавій війні буде за Україною, проте має бути ще багато важкої роботи.

Читайте також:

Нарешті буде перемога та мир: Зеленський назвав найближчий термін, коли закінчиться війна

Зеленський розповів про дзвінок Путіну. Подробиці з перших вуст