А поки в Україні йде війна проти російського агресора, в Казахстані назріває скандал. Російський посол Олексій Бородавкін заявив, що у Казахстані процвітає "русофобський радикальний націоналізм".

Пропагадинській новинній агенції "Супутник" Бородавки заявив, що в Казахстані все більше "проглядаються націоналістичні тенденції". При цьому посол зазначив, що якщо владі Казахстану потрібна буде допомога у боротьбі з "екстремістами" та "націоналістами", Росія зможе її надати.

Казахський активіст Арман Шураєв вирішив відповісти російському послу, попутно попередивши про наслідки ступіння ноги російського солдата на казахстанську землю. Докладніше про це інформує УНІАН .

"Моє бездоганне знання російської мови дозволить мені дати відповідь цьому ідіоту, який в інтерв'ю фашистському ФСБ-шному "Супутнику" заявив, що в Казахстані живуть "нацисти-націоналісти" і якщо треба буде - "ми проведемо там "спецоперацію". Слухай, "проводила" у тебе зламалася і у твого друга Путіна. Ви вже дев'ятий місяць отримуєте зіркою від доблесних українців. І я можу сказати: не дай боже ви ще вирішите зайти до нас, легкої перемоги у вас не буде. Весь казахстанський степ буде посипаний трупами ваших мобиків. Коли ти говориш про "русофобію" в Казахстані, то насамперед цю русофобію ви сієте" , - попередив активіст.

Читайте також: