Після 24 лютого для українців все змінилося. Родичі з Росії часто намагалися зв'язатися зі своїми українськими родичами, намагалися умовити потерпіти чи просили прощення. Не рідкісні випадки, коли громадяни РФ кричали в слухавку "потерпіть три дні, і все закінчиться, і ми будемо однією країною". Але однією країною ми не стали і ніколи не станемо, більше того, родинним зв'язкам також настав кінець.

Нам довелося розплющити очі так широко, як ніколи раніше. І ми побачили, що РФ - це тотальне зло, яке століттями знущалося з нашої святої землі і наших людей; яке заперечувало Україну та українців; яке переписувало історію для російського імперіалізму.

Те саме сталося і з президентською родиною. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на інтерв'ю Олени Зеленської виданню The Times.

Перша леді України зізналася, що вона, як і багато українців, має родичів у Російській Федерації, має друзів. Або, точніше, мала. Зеленська розповіла, що ніхто з тих, кого вона вважала близькими, не поцікавився після 24 лютого, чи живі вони та їхні діти, чи ні. І це змінило все.

"Немає сенсу повертатися до тих діалогів, коли твоє власне життя та життя дітей та твоєї родини у великій небезпеці, і люди навіть не питають, ти ще живий. Я думаю, що такі стосунки закінчилися" , - сказала перша леді України.

Олена Зеленська зазначила, що не лише диктатор Володимир Путін винен у війні. Йому вторить його народ, без підтримки якого він не зміг би влаштувати повномасштабне вторгнення в Україну.

Читайте також: