Вранці 7 грудня стало відомо про загибель 16 людей внаслідок жахливої ​​ДТП на автодорозі Шахтарськ - Торез у ДНР. Крім загиблих, ще шестеро людей постраждали.

Стало відомо, що зіткнулися мікроавтобус та вантажівка з військовослужбовцями. Серед загиблих – водій вантажівки, а всі постраждалі перебувають у реанімації.

"Три постраждалі важкі, [це] військові, [вони перебувають] у реанімації", - розповіли правоохоронці.

Один із очевидців ДТП у Шахтарському районі Донецької народної республіки (ДНР) описав аварію фразою "видовище не для людей зі слабкими нервами". За словами жителя Шахтарська, проїжджаючи повз місце зіткнення військової вантажівки та мікроавтобуса, він побачив, як людей, що лежать на асфальті, вкривали матрацами.

"Маршрутка вщент. Бачив, що серед військових теж є постраждалі. Хто вцілів, намагалися допомогти постраждалим. Комусь пощастило більше, і вони відбулися легкими забитими місцями. Хтось так само лежав у важкому стані на асфальті", - поділився подробицями чоловік. журналістами.

Наразі рух на ділянці перекритий, поблизу стоять лише свідки, інші авто пускають в об'їзд.

Слідчий комітет РФ вже порушив кримінальну справу за фактом загибелі 16 людей у ​​ДНР під час зіткнення автобуса з військовим "КамАЗом".

Попередньо правоохоронці кажуть, що водій автобуса, який здійснював рейс маршрутом Сніжне-Донецьк, не переконався в безпеці маневру і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з військовим "КамАЗом".

Во ДНР Денис Пушилін вже висловив співчуття рідним загиблих у ДТП. За його словами, серед жертв є військовослужбовці.

Читайте також:

Його обходили стороною всі члени компартії: як вигладить Москвич, який має погану славу

Водіям на замітку: як не «вбити» акумулятор автомобіля в мороз

Хитрість досвідчених водіїв: як зробити так, щоб лобове скло взагалі не обмерзало