Після загадкових ударів по російських аеродромах, з яких піднімалися літаки та завдавали ударів по Україні, у Курській області чомусь почали панікувати.

Як зазначається у зведенні Генштабу Збройних сил України, росіяни почали дедалі менше підтримувати бойові дії на території України. Насамперед це пов'язано з тим, що влада вже не може приховати від людей божевільні втрати російських військових.

На цьому тлі в Курській області вже починають серйозно говорити про те, що незабаром туди можуть зайти ЗСУ.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Зростає кількість загиблих серед мобілізованих Курської області, про що свідчать місцеві засоби масової інформації. Крім того, через інформацію про людські втрати війну в Україні дедалі менше підтримує молоде покоління росіян. У місті Курськ та області поширюються чутки про можливе вторгнення Збройних Сил України. У зв'язку з цим триває фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних з Україною районах", - йдеться у зведенні Генштабу.

Також зазначається, що авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 22 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

На цьому фоні варто зазначити, що раніше у Білгородській області також злякалися приходу ЗСУ і за розпорядженням місцевої влади почали будувати захисні споруди у вигляді бетонних пірамід.

Читайте також:

Новий погодний удар: в Україну йдуть дощі та снігопади. Людей попередили

Глиби льоду та "печери": українцям показали, як відновлюють світло після прильотів

Снігу бути чи не бути? Синоптики розповіли, якою буде погода на Різдво та Новий рік.