У зв'язку з тим, що на території України є серйозні проблеми з критичною інфраструктурою через масовані ракетні удари з боку Росії, є ймовірність того, що водопостачання зникне. Українцям вирішили показати простий лайфхак, як за таких непростих умов зробити домашній водогін за допомогою однієї пляшки.

Відповідну інформацію надали на сторінці «livekharkov» в Instagram.

На превеликий жаль, залишається велика ймовірність того, що масовані ракетні удари з боку Росії продовжаться. Через це українцям рекомендується ознайомитись із деякими лайфхаками.

«Все, питання із водопроводом вирішили. Давайте тепер такий лайфхак світом. Підписуйся Харків LIVE Надсилайте інфу адмінy», - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Варто зазначити, що дана публікація привернула чимало уваги і українці вирушили до розділу з коментарями, щоби залишити свою думку.

«Зате Економно з однієї баклажки можна весь посуд перемити, випрати, залізти в раковину і помитися», «Запит у гуглі: Що робити, якщо немає води? Гугл: Набираємо в баклажку води...», «Намагався зробити дірку в пляшку зробив дірку в долоні, пішла вода червоного кольору більше ніж підлога тарушка, дякую», «Залишилося придумати як без електроенергії наносна станція каналізацію відкачуватиме», - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі

Читайте також:

Українців порадували: світло відключатимуть рідше. Що розповіли енергетики

Не потрапіть на прийом: як шахраї обманюють українців за допомогою відключення світла

Повне відключення світла: в Укренерго розповіли про кілька сценаріїв