Українцям повідомили досить несподівану інформацію, в якій йдеться про соняшникову олію. Так, є кілька факторів, що вказують на те, що люди неправильно відкривають пляшки для цього продукту.

Відповідну публікацію надали на порталі «УНІАН»

Фахівці проробили свою роботу та повідомили про те, що дизайн пляшок для соняшникової олії має прихований зміст. Завдяки хитрощам можна дізнатися, як зробити процес приготування ще простішим.

Насамперед потрібно сказати про «кільця» на пляшках популярного продукту. Справа в тому, що майже всі українці викидають пластикову деталь, яка відповідає за герметичність.

Потрібно відкрити пластикову пляшку, після чого необхідно відірвати біле кільце. Потім потрібно перевернути його петлею вниз і вставити в шийку з прорізами. Після цієї процедури стане помітно, що ця деталь виконує функцію дозатора. Саме завдяки цьому кільцю витрата соняшникової олії скоротиться.

Прорізи у шийці пляшки також мають свою функцію. Вони необхідні не для дизайну, а для фіксації дозатора зверху них. Цей лайфхак перетворює звичайну пляшку олії на зручну кухонну приналежність.

Крім цього, колір кришки на пляшці соняшникової олії може багато про що підказати. Наприклад, для смаження рекомендується вибирати олію з червоною кришкою, а для салатів потрібно вибирати зелену.

Читайте також:

Це допоможе вижити. Які продукти харчування потрібно заготовити на тривалий блекаут

Щоб не було фальстарту: які продукти здатні миттєво покращити ерекцію

Деякі товари можуть зовсім зникнути: в Україні через перебої електрики подорожчають продукти харчування