З'явилися відомості про те, що шостий президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до мешканців нашої держави. Цього разу він приділив особливу увагу окупантам і повідомив про те, що кількість їхніх смертей підійметься до 100 тисяч уже до кінця цього року.

Відповідну заяву Володимир Зеленський зробив у своєму відеозверненні, який розлетівся соціальними мережами.

Усім чудово відомо, що путінські окупанти зазнають неймовірних втрат на території України. Після того, як Путін наказав їм взяти Київ, вони зіткнулися з неймовірною силою – українським народом та ЗСУ. Проте, навіть попри великі втрати, окупанти продовжують свої наступальні дії.

"Ситуація на фронті складна. ...Але тримаємо оборону і, головне, не даємо ворогові здійснити їхні наміри. Вони говорили, що захоплять Донбас – навесні, влітку, восени. Цього тижня починається вже зима. Вони поклали там свою регулярну армію, вони втрачають там щодня сотні мобілізованих та найманців, вони використовують там загороджувальні загони», - заявив глава України.

Окрім цього, Володимир Зеленський на цьому не закінчив і продовжив, додавши: «Ще цього року Росія втратить убитими сто тисяч своїх солдатів і тільки Богові знає скільки найманців. А Україна стоятиме. А світ робитиме все, щоб кожен, хто винен у цій злочинній війні, опинився на лаві підсудних», – звернувся до українців шостий президент України.

Читайте також:

Заборона УПЦ Московського патріархату: тепер рішення за Зеленським

Карти під стіл, стволи на стіл: Лукашенко вирішив повчити Зеленського, як вести переговори з Путіним

"Ми віримо у свободу": естафету "підтримки Зеленського" від Джонсона прийняв ще один топ-політик Британії