Ні для кого не секрет, що в Україні вже понад півроку військовий стан. У зв'язку з цим було покликано на фронт десятки тисяч чоловіків, які боронять та звільняють рідні землі від окупантів. До мережі потрапили унікальні кадри, на яких можна побачити, як воїни ЗСУ влаштували собі перекушування на передовий.

Цю публікацію оприлюднили у соціальних мережах.

Є маса інформації про те, що на території Росії і досі триває часткова мобілізація. Однак «мобіки» на постійній основі скаржаться на те, що в них іграшкова амуніція і те, що їх зовсім не годують.

У мережі було виявлено унікальні кадри, які змусять заздрити кожного російського мобіка. На відео видно, як українські Герої з ЗСУ влаштували перекушування на передовий. Найцікавіше в тому, що вони там їдять справжній делікатес, який багато росіян не можуть собі дозволити навіть в домашніх умовах.

«Нічого особливого, просто воїни ЗСУ їдять хамон! Хлопці просять звичайного сала, а їм волонтери цей хамон з Європи везуть», - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто нагадати, що ЗСУ буквально нещодавно повернули під контроль Херсон. Однак це далеко не все і не варто забувати про те, що має бути ще більша і важка робота, щоб повернути всі тимчасово окуповані території.

Читайте також:

Ефективного захисту немає: у ЗСУ розповіли, наскільки для України небезпечні іранські ракети

Майстер-клас з "утилізації" від ЗСУ: воїн-рекордсмен із РФ протримався в українських реаліях лише 1,5 години

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ