Російські ДРГ, ракети, винищувачі, дрони - все це без зазріння совісті прямувало в Україну через кордон з Білоруссю.

Зрозуміло, що й раніше ми знали, що Білорусь – сателіт РФ, але здавалося, що війна зруйнує цей порочний зв'язок і білоруси повстануть на захист українського населення. Але дива не сталося.

Саме через це українська влада всерйоз почала замислюватися про зведення захисної стіни на кордоні з Республікою Білорусь. Зрозуміло, що стіна не дозволить стримати важкого озброєння ворога, проте хоч трохи його затримає і дасть необхідну фору українським військовим.

В Офісі президента оприлюднили відео про те, як будується стіна на кордоні з Білоруссю у Волинській області. Інформацію опублікував у Telegram заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

На кадрах помітно як зведений бетонний паркан із колючим дротом.

"Так будується стіна на кордоні Волинської області з Білоруссю – залізобетонний паркан із колючим дротом" , - написав Тимошенко.

Чиновник наголосив, що це один із елементів інженерних огорож, які облаштують для захисту кордону України від ворожого просування вглиб країни.

"Звичайно, роботи йдуть не лише на Волині. Це стосується всіх регіонів, що межують із Білоруссю та Росією" , - резюмував Тимошенко.

Читайте також: