У мережі з'явилася досить скандальна інформація, в якій колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився кількома словами про свій конфлікт із колишнім чемпіоном у трьох дивізіонах Василем Ломаченком.

Цю інформацію надали на порталі «obozrevatel»

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик заявив про те, що його вигнали з команди Василя Ломаченка просто під час тренування у спортивному таборі.

"Це сталося ще кілька років тому. Востаннє, коли я бачив Ломаченка, у нього починався кемп проти Коммі. Мені майже прямим текстом було сказано, що приношу дискомфорт у команду. Я відповів: "Добре, до побачення". Жодних проблем немає", – розповів український боксер Олександр Гвоздик вчасно свого унікального інтерв'ю.

Александр Гвоздик во время поединка
Александр Гвоздик во время поединка

Крім цього, Гвоздик зазначив, що між ним та Василем немає жодних конфліктів та напруг. Він сказав, що зустрівся зі своїм уже колишнім колегою на благодійному вечорі, додавши: «Так, ми привіталися. Жодних проблем та ворожої атмосфери немає. Я просто вирішив, що, мабуть, у цих відносинах термін придатності вже минув і все. Жодних проблем немає».

Також варто нагадати, що непереможений український боксер Олександр Усік готовий стати абсолютним чемпіоном світу та поборотися з Тайсоном Ф'юрі у найближчому майбутньому.

Читайте також:

Ломаченко здивував українців, назвавши Путіна "головнокомандувачем", на якого ніхто не зможе вплинути

Порівняв із танком: Усик розповів, з ким би не хотів зустрітися у рингу

Знайшла час: дружина Усіка показала, що ховається під сукнею. Навіть смужки від засмаги видно