У російському місті Кострома сталася дика пожежа. Інцидент стався у кафе "Полігон". Внаслідок трагедії загинуло 15 людей.

Докладніше про це інформує УНІАН.

Повідомляється, що пожежа сталася у ніч на суботу, 5 листопада. Площа пожежі склала 3,5 тис. квадратних метрів, і на всій цій території обвалився дах. Загоряння гасили п'ять годин.

За фактом пожежі розпочато провадження за ч. 3 ст. 109 Кримінального кодексу Росії (Заподіяння смерті через необережність двом або більше особам). Місцеві ЗМІ повідомляють, що власник костромського "Полігона" - депутат обласної Думи від "Єдиної Росії" Мірзоєв Іхтіяр Ілдир-огли.

Місцеві паблики Костроми повідомляють, що всього 3 евакуаційні виходи з 7 були відкриті. Люди, що випили, ломилися в зачинені двері.

Сайт Обозреватель опублікував інформацію про ймовірного винуватця. 23-річний російський військовий Станіслав Іонкін, який брав активну участь у бойових діях проти України, і був комісований через поранення. Видання уточнює, що хлопець найімовірніше підпалив у будівлі кафе феєрверк, через що і сталося займання. Той самий випадок, коли рвався вбивати хохлів, а відправив на той світ півтора десятки кацапів.

Читайте також: