Людина, яка, як вважається, має надприродні здібності, знахар, носій древніх знань і культури, відома, як мольфар, повідомила, що кінець війни в Україні вже не за горами. За словами знахаря, перемога України може відбутися вже наступного року.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «Телеграф»

Як повідомляється, український носій давніх знань та культури передрік переговори з Росією. Однак у майбутньому вони проходитимуть виключно на умовах України.

Відомо, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну вже минуло понад 8 місяців. Путін та його підопічні були впевнені, що вони зможуть захопити Київ за три дні.

Очевидно, що ніхто не може знати напевно, коли закінчиться ця війна, проте карпатський Майстер Овен Стефан вирішив поділитися своїм баченням ситуації, що склалася.

Овен Стефан вирішив взяти на себе велику відповідальність і сказати, коли і чим закінчиться війна в Україні.

Насамперед необхідно повідомити, що він абсолютно впевнений у перемозі України у такій кривавій та жорсткій війні проти Росії. Також знахар заявив, що це питання лише часу.

«Якщо все йтиме добре, перемога може настати вже влітку 2023 року», – сказав знахар Овен Стефан.

Крім цього, він сказав, що Росії ніхто допомагати не стане, її не врятують навіть фірмові шантажі та залякування. Також він зазначив, що все через те, що «люди з рабським мисленням не здатні на боротьбу».

Читайте також:

"Вже цього року": екстрасенс розповів, що Путіну допоможуть піти у інший світ

Потрібно дочекатися весни: екстрасенс розповіла про гучну та фінальну перемогу України