Усіх жителів нашої країни попередили про те, що перший місяць зими прийде до України зі значним похолоданням. Також варто очікувати на велику кількість опадів у вигляді снігу. Тому українцям наполегливо рекомендують добре підготуватися до грудня, що приходить.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «Оглядач»

За прогнозами синоптиків із популярного сайту Gismeteo, українцям слід очікувати сильні морози та снігову погоду наступного місяця. Вже на початку грудня температура повітря значно знизиться і досягне позначок нижче за нуль.

У перший тиждень грудня повітря може охолонути до -4 градусів морозу в деяких областях України, водночас у нічний час доби буде ще холодніше - близько -8 градусів.

У західні області України сніг прийде вже 1 грудня, проте в інших областях такого щастя не варто очікувати.

З 7 грудня почнуться опади у вигляді снігу вже і в інших областях нашої країни. Крім цього, потрібно бути готовим до різкого зниження температури до -21 градуса морозу.

Східні області України вдень доби промерзнуть до -12 градусів нижче нуля, а на Заході та Півдні буде близько -8.

Окрім цього, українські синоптики вирішили заспокоїти наших громадян та попередили, що сильних морозів буде мало, але вони будуть дуже сильними. У деяких областях України температура може провалитися до -25 градусів нижче за нуль.

Читайте також:

Нічні морози та денна спека: українцям розповіли, якою буде погода на початку листопада

У Росії вже відчувається паніка та страх: чоловік із запальничкою паралізував Білгород

Знак із небес: у небі над Києвом сфотографували незвичайне явище