Стало відомо, що на території Росії припинили виплачувати гроші мобілізованим росіянам. Вже є кілька прикладів, де «мобіки» влаштовують мітинги через те, що їм не платять обіцяні гроші. Це говорить про те, що Путін вкотре обдурив громадян своєї країни.

Відповідну публікацію надали на порталі новин «ТСН»

Потрібно повідомити, що ситуація між мобілізованими та російською владою розпалюється, оскільки з'явилися труднощі з виплатами. У зв'язку з тим, що російським військовим не платять обіцяну зарплату, у російському соціумі виникла суттєва напруга.

Американський інститут вивчення війни повідомив, що на території Росії можуть розпочатися масштабні мітинги проти Путіна.

Окрім цього, у соціальних мережах вже є маса кадрів, на яких видно, як російські «мобіки» виходять на мітинги та вимагають своїх обіцяних виплат. Ця ситуація склалася в Ульяновську та в Чувашії.

Також є інформація про те, що сім'ї «мобіків» почали публічно скаржитися губернатору Воронезької області Олександру Гусєєву. Вони говорять про те, що їм не заплатили обіцяну компенсацію у розмірі 120 тисяч карбованців.

На думку аналітиків IWS, Кремлю потрібно терміново шукати кошти, щоб заплатити російським військовим інакше контроль над суспільством може бути втрачено вже найближчим часом.

Читайте також:

Українцям розкрили важливий момент щодо мобілізації

Потужна мобілізація в Білорусі: людей знімають із рейсів та не дають виїхати з країни

Путін зганьбився через мобілізацію в Москві: тепер це все запам'ятають