У середу, 2 листопада, український телеведучий, журналіст та волонтер Сергій Притула оголосив новий "мега-збір" коштів для закупівлі обладнання, необхідного Збройним силам України. На цей раз українці можуть допомогти закупити бронетехніку для військових.
"Ви хотіли великий збір? Ви хотіли мега-збір? Я вас прошу, а давайте для нашої рідної армії, для Збройних сил України купимо багато броньованої техніки", - звернувся волонтер до українців.
Про це йдеться у ролику, який Притула опублікував у своєму офіційному YouTube-каналі.
Відомо, що збір продовжиться з 2 по 8 листопада. Його кінцева мета – зібрати 200 млн. гривень, що допоможе закупити 50 бронетранспортерів FV103 Spartan.
За словами Притули, з дня на день в Україну прийде холодна погода і традиційне для цього періоду бездоріжжя. Саме тому українським військовим "конче" потрібна саме гусенична техніка, бо на колісній далеко не виїхати.
"Це означає, що все, що броньоване і на гусеницях має бути у нас. І слава Богу, ми нишпоримо, ми шукаємо і ми знаходимо", - заявив Притула.
На задньому фоні волонтер показав британські гусеничні бронетранспортери FV103 Spartan. Саме на їхню покупку і було оголошено збір коштів.
Реквізити для збору коштів Притула опублікував в описі під відео, а також у пості у своєму Telegram-каналі .