Кожен день зберігає ауру загадковості. А все тому, що кожен новий день вшановує святого покровителя, чи навіть кількох.

У середу, 2 листопада, відзначають День ангела представники таких імен: Олександр, Артемій, Герасим, Герман, Іван, Леонід, Михайло, Микола, Павло, Петро, ​​Федір.

Олександр

Олександр з дитинства активний, мрійливий та наполегливий. Він любить справляти хороше враження, може бути добрим другом, проте друзів у нього мало. Дорослому Олександру везтиме у підприємницькій діяльності. Саме відсутність зовнішнього контролю дозволяє йому виявити усі свої таланти.

Артемій

Артемій – це впевнений, цілеспрямований та принциповий чоловік. Не любить лицемірів та брехню. Є лідером, що разом із працьовитістю обов'язково допоможуть прийти до успіху на будь-якій роботі.

Герасим

Чоловіки з такою назвою дуже чутливі натури. Добрий і чуйний, він допомагає всім, але водночас страждає від своєї доброти. Доля в ньому не прихильна, а отже, заради хорошого життя доведеться багато й наполегливо працювати.

Герман

Герман – сміливий, вольовий та цілеспрямований чоловік. Є лідером, привертає увагу людей. Знається у психології людей і успішно цим користується. Герман зазвичай стає керівником досить високого рангу.

Іван

Іван працьовитий, часто веде за собою людей, але сміливі рішення сам ухвалювати не здатний. Зазвичай спеціалізується в інженерній справі та технологіях. У сімейних відносинах Іван – це зразковий чоловік та чудовий батько.

Леонід

Леонід добре розуміється на людях. Є лідером, що дозволяє легко займати керівні посади. У сімейному житті йому важливий затишок та побут.

Михайло

Добродушний, доброзичливий і незлобивий хлопець. Є відповідальним та завзятим працівником. Жінок обожнює. Діти для Михайла є дуже важливим складником сімейного життя.

Миколай

Миколай – одні з найбільш урівноважених, працьовитих та працездатних чоловіків. Дуже товариський, легко може порозумітися з будь-яким. Миколай легко захоплюється жінками. У коханні пристрасний, але ревнивий.

Павло

Павло дуже відкрита людина, яка тягнеться до людей. Робота та бажання заробляти властиві Павлу. Він працьовитий і наполегливий, часто досягає поставленої мети.

Петро

Петру характерна прямота та схильність до незалежності. Чи не терпить лицемірства і всіляко відстоює своє право говорити про те, що думає. Його можна назвати ідеалістом. Він шукає ідеальне кохання та дружбу.

Федір

Федір є дуже серйозною людиною. Часто пов'язує своє життя з технічною галуззю, хоча бувають і винятки. Федір дуже дбайливий до своєї родини. Є чудовим господарем, вміє робити в хаті все.

Читайте також: