Жителів України вже неодноразово попереджали про те, що зима буде дуже холодною. У зв'язку з тим, що російський диктатор Путін дав своїм окупантам наказ знищити критичну інфраструктуру, багато хто може втратити не лише без світла, а й без опалення.

Цю публікацію розмістили на порталі «ТСН»

Стало відомо, що українці попросили допомогти енергетикам. Але це не означає, що треба сидіти в холоді та темряві.

Член правління Укренерго Олексій Брехт дав унікальне інтерв'ю, в якому звернувся до мешканців України. Він сказав: «Зараз енергосистема – це мета для ворога, який має на меті її знищити. Тому нам дуже потрібна упродовж зими допомога наших громадян».

Крім цього, в «Укренерго» заявили, що ніхто точних планів окупантів не знає, але цілком очевидно, що продовжаться ракетні обстріли, щоб залишити звичайних громадян без світла, води та тепла.

«Ми не знаємо планів росіян, але за характером останніх атак, думаю, вже всі зрозуміли, що зима буде надважкою. Наразі і ЗСУ, і енергетики працюють над тим, щоб протистояти ворожим ударам», - продовжив Олексій Брехт.

31 жовтня російські війська запустили територією України понад 50 ракет, з яких було збито 44. Проте критична інфраструктура дуже постраждала. Наприклад, у Києві понад 80% людей були без води під світло.

Читайте також:

Якщо опалення не буде. У мережі розповіли, як утеплити квартиру підручними засобами

Якщо відключили опалення: як обігріти кімнату за допомогою однієї свічки

Українцям розповіли, до якого числа потрібно встигнути подати заявку на субсидію для опалення