У зв'язку з тим, що Росія вторглася в Україну та влаштувала повномасштабну війну, було ухвалено рішення закрити російські банки. Є інформація, що вже майже всі банки РФ на території України були закриті. Однак є ще такі російські підприємства, які продовжують роботу в нашій країні.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Оглядач»

У зв'язку з тим, що президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва помітили за державною зрадою, було прийнято рішення зайнятися закриттям його підприємств.

Крім цього, є велика ймовірність, що банки, які працюю на території України, можуть збанкрутувати через російське вторгнення.

Як відомо, в Україні працює 67 банків. Однак після того, як Росія пішла війною на Україну, всі українські банки зіткнулися зі справжньою катастрофою.

Керівник відділу аналітики Concorde Capital Олександр Паращій сказав, що через війну сильно постраждала економіка України. Насамперед банкрутство банків відбувається через те, що з початку вторгнення українці втратили можливість повертати свої кредити, що говорить про те, що банки матимуть серйозні проблеми.

Також через російське вторгнення, найімовірніше, збанкрутують маленькі банки. Саме до таких банків і належить одне із підприємств В'ячеслава Богуслаєва. Зараз йдеться про його "Мотор-Банк".

Як виявилося, "Мотор" продавав авіаційні двигуни в РФ, не дивлячись на санкції.

НБУ зараз ухвалює рішення про закриття цього підприємства. Однак через це закриття можуть постраждати його клієнти, і НБУ зараз вирішує, як у безпечний спосіб зробити Мотор-Банк банкрутом.

Читайте також:

Що буде із цінами на бензин з початку нового року і чи варто робити запаси. Роз'яснення Нацбанку

Отримати грошову допомогу у ПриватБанку можна буде цілодобово. Що потрібно знати