У соціальній мережі розмістили публікацію, де повідомляється про інцидент на території Росії. Стало відомо, що один із молодих російських контрактників влаштував справжню демілітаризацію армії окупантів. Так, 22-річний хлопець на КамАЗі наїхав на цілу колону "колег".

Відповідну публікацію розмістили на Telegram-каналі «Україна зараз»

У зв'язку з тим, що в Росії продовжується мобілізація, практично кожен російський чоловік може бути відправленим на фронт проти своєї волі. Путін зрозумів, що в нього нічого не виходить і вирішив запровадити нібито часткову мобілізацію.

Зовсім недавно з'явилися відомості про те, що контрактник із Росії задавив на КАМАЗі своїх співвітчизників.

«В Архангельській області контрактник наїхав на колону строчників. Двоє загиблих та 11 постраждалих, - росЗМІ ДТП сталося на полігоні неподалік міста Мирний. Військовий КАМАЗ під керуванням 22-річного Ісрапіла наїхав на колону з 20 військовослужбовців термінової служби. Один загинув одразу, другий – пізніше. Ще 11 терміновиків доправили до лікарні Міноборони. Що спричинило аварію - з'ясовують військові слідчі. Демілітаризація армії русяни в дії від самих росіян», - підписано публікацію в популярному месенджері.

Читайте також:

Українцям розкрили важливий момент щодо мобілізації

Латвія офіційно відмовилася приймати російських біженців, які ховаються від мобілізації

Потужна мобілізація в Білорусі: людей знімають із рейсів та не дають виїхати з країни

Мобілізація безробітних українців: з'явилося роз'яснення Кабміну