У чеському місті Літомерж висміяли російську армію. У мережі з'явилися забавні кадри «модифікованої» пам'ятки, присвяченої армії Радянського Союзу. Однак цю пам'ятку трохи змінили, щоби показати всю суть сучасної армії російських окупантів.

Відповідну публікацію та кадри було надано на порталі «glavred»

Насамперед хотілося б сказати, що пам'ятник, присвячений червоноармійцю в Чехії, був дещо змінений. Це було зроблено спеціально для того, щоб показати, якою насправді є так звана «друга армія світу».

Якщо звернути увагу, то можна помітити, що червоноармієць стоїть не на монументі, а на пральній машинці. А якщо ще краще придивитися, то можна побачити, як із його серця тече кров.

Фото пам'ятника у Чехії
Фото пам'ятника у Чехії

«Хтось облив його червоною фарбою після модифікації п'єдесталу, зробивши його схожим на пральну машину», – підписано кадр у соцмережі.

Головною загадкою залишається те, що невідомо, хто зробив таку модифікацію радянської пам'ятки. Проте суть його явно зрозуміла – показати, що насправді собою є армія Путіна.

Крім цього, користувачі соціальної мережі явно оцінили цей глум. Вони не змусили на себе довго чекати і почали писати відгуки під цими кадрами.

Фото пам'ятника у Чехії
Фото пам'ятника у Чехії

«Виглядає красиво, деталізація пральної машини вражає», «Дуже розумно. Відмінна робота!», «Вандали? Далеко не так, тепер він навіть виглядає точнішим», - пишуть користувачі.

Бунти у Криму: партизани вже попереджають російських окупантів листівками. Фото

Чому Путін вирішив приберегти ракети, почавши атакувати іранськими безпілотниками: полковник ЗСУ розповів, чого чекати