Під час повномасштабної війни України та Росії Дмитро Медведєв злетів із котушок. Почав загрожувати всьому світу через підтримку України, зокрема ядерні ракети.

У понеділок, 24 жовтня, Дмитро Медведєв, який є заступником голів Ради безпеки Росії, прибував із офіційним візитом у Нижньому Тагілі. Докладніше про це інформує УНІАН.

Медведєв "замалювався" у шкіряному плащі на території корпорації "Уралвагонзавод", яка займається, зокрема, розробкою та виробництвом бронетехніки, у тому числі танків.

Скріншот із сайту УНІАН

Путінський чиновник зазначив, що за вказівкою президента РФ Володимира Путіна провів контрольну перевірку випуску танків та обговорив питання прискорення постачання техніки для використання у війні проти української армії.

Політик також стверджував, що Російська Федерація під час протистояння з українською державою не втратила всю затребувану зброю та боєприпаси до неї і вибухнула новими погрозами.

"Читаючи ворожу аналітику, неодноразово зустрічав твердження, що військова техніка і затребуване озброєння в Росії скоро закінчаться. Типу все витратили. Не сподівайтеся!" - відгавкався Медведєв.

Діма, суші сухарі, Гаага чекає на тебе, разом з твоїм господарем.

Читайте також: