Останнім часом дедалі частіше обговорюється можливість відкриття другого фронту в Україні з боку Білорусі. Путін спить і бачить, щоби задати удар у спину. Ось тільки "лисий" не врахував, що "спина" добре прикрита, і на пораненого звіра не варто нападати через спину.

Але все більше інформації з'являється в мережі про те, що кортофельний фюрер хоче вступити у "велику гру" - гру по розвалу фашистського режиму Російської Федерації.

Зламану техніку звозять із Росії, нормальну техніку передають на Донбас, приймають у себе російських мобілізованих, і своїх військових готують воювати. Відбувається те, що зрозуміло що, і йде все туди, не знаю куди.

Однак остання інформація виглядає більш ніж підозрілою. Повідомляється, що Білорусь закрила доступ до дорожніх камер. Подібне вже відбувалося за місяць до повномасштабного вторгнення Росії, коли спеціальні ДРГ готувалися до нападу на Київ через Чорнобильську зону відчуження. 14 січня держприкордонний комітет прибрав доступ до камер на в'їзді та виїзді з білоруських прикордонних переходів.

Telegram-канал "Всевидюче ОКО Україна" надає доказову базу.

Скріншот з Telegram-каналу Всевидяче ОКО Україна

Якщо ж все так, як це нам хочуть показати, то час закуповувати олію і сметану - будемо смажити драники.

Читайте також: