4 жовтня 2022 року у ОК "Південь" офіційно підтвердили звільнення від окупації 8 населених пунктів Бериславського району Херсонської області. Йшлося про Любимівку, Хрещенівку, Золоту Балку, Біляївку, Українку, Велику Олександрівку, Малу Олександрівку та населений пункт під назвою Давидів Брід. Те, що там побачили українські воїни, вразило багатьох.

Так, у звільненому селі Любимівка на Херсонщині українські бійці СБУ виявили незвичне місце дислокації ворожих військ – у свинарнику, де окупанти жили разом із тваринами.

На відео від СБУ видно, що рашисти облаштували собі спальні місця просто у загонах для худоби. Вони жили в багнюці, але не забули притягнути в свинарник крадені пральні машинки.

"Після звільнення Любимівки на Херсонщині співробітники СБУ розпочали перевірку покинутих позицій так званої "другої армії світу". І від побаченого не змогли стримати сліз від сміху... Окупанти ділили стіл та сон зі свинями", - сказано в повідомленні.

До речі, це не перший випадок, коли війська ворога розміщувалися безпосередньо на фермах із домашніми тваринами. Про ще один такий випадок написали Стратком ЗСУ в Telegram .

На території свинарника були знайдені паперові пакети з-під їжі "Армія Росії", російська форма і купа сміття. "Ви не повірите, але вам відео з чергової казарми росіян. І ось дивно, це знову свинарник. , - Сказано в повідомленні.

Читайте також:

"Грошовий повний місяць": як залучити удачу в листопаді і як уникнути біди

"Став для них ворогом": відомий російський актор відмовився від спілкування з батьками, які мешкають в Україні