Погода – явище циклічне. Тепло змінюється холодом, а холод теплом. У цьому суть самого буття, і до таких перепадів потрібно просто підготуватися морально та фізично. Тим більше, що, згідно з відомим прислів'ям, у природи немає поганої погоди.

Народний синоптик Станіслав Щедрін розповів ТСН про різку зміну погоди. Про це повідомляє інформаційний сайт Факти та коментарі.

Синоптик стверджує, що з середи, 19 жовтня, прийде похолодання, яке триватиме якийсь час, а потім вдало зміниться на черговий період потепління. Словом, ще кілька теплих та привітних днів у жовтні будуть.

«Починаючи з 19 жовтня і до 24-25 жовтня в Україну прийде циклон та його атмосферні фронти, які зумовлять по всій країні, крім півдня, дощі з переходом у мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер та суттєве похолодання від 4° тепла до 5° морозу вночі та до 0-6° вдень. У південній частині нашої країни снігу поки що не чекаємо, а ось на дощі природа буде щедрою» , - зазначив Щедрін.

На думку синоптика, із 23 жовтня температура підскочить до 15-19 градусів тепла.

Тому потрібно просто тиждень перечекати. Запасайтесь чаєм, медом, глінтвейном і какао, кутайтесь у плед і зберігайте душевний спокій.

Читайте також: