Щоправда, цього разу основні удари припали на критичну інфраструктуру. Президент України Володимир Зеленський уточнив, що з 10 жовтня у нашій країні було зруйновано 30% електростанцію російськими ракетами та іранськими дронами.

Докладніше про це інформує Главред.

Зеленський зазначив, що обстріли електростанцій спровокували масове відключення світла по всій країні, адже енергетична система збудована по ланцюжку.

Глава держави вкотре наголосив на ницості Кремля, і поставив остаточну точку з питання можливих переговорів з диктатором Путіним.

"Інший вид російських терактів націлений на українську енергетичну та критичну інфраструктуру. З 10 жовтня 30% українських електростанцій було зруйновано, що призвело до масових відключень електроенергії по всій країні. Місця для переговорів із путінським режимом не залишилося" , - заявив Зеленський.

Скріншот із сайту Главред

Варто зазначити, що відключенням світла, води та тепла в українських будинках окупанти ще більше злять українців. Таким терором взяти перевагу на фронті росіянам не вдасться. Тому подібні обстріли слід сприймати як передсмертну агонію режиму Путіна. Не більше.

Читайте також: