Російський опозиційний політик Ілля Пономарьов заявив, що Путін вирішив підняти ставки і що в Москві вже готуються бомбосховища. Це очевидно вважається тривожним дзвінком не лише для України, а й для Заходу.

Цю публікацію розмістили на порталі «Уніан»

На думку Іллі Пономарьова, Кремль сам попросив у своїх союзників, щоб ті сказали, що їхнім громадянам необхідно залишити територію Росії.

Це свідчить, що пропаганда з боку Москви виходить новий рівень. Нібито підготовка бомбосховищ у Москві може вплинути на громадян Америки та викликати певні здогади про чергову ядерну загрозу з боку російського диктатора.

«Якщо надіслати повідомлення американцям, що ми готуємося до обміну ядерними ударами, то тоді це починає набувати сенсу. Це такий пропагандистський трюк підняття ставок. Ми бачили різке зростання тривожності серед росіян. Там частина пов'язані з загрозою мобілізації, але більшість пов'язані з загрозами ядерної війни. Тому те, що Путін це робить, то це більш-менш зло», - заявив російський опозиційний політик.

Окрім цього Олександр Пономарьов сказав: «Виглядає так, що Москва попросила керівництво цих країн про це сказати своїм громадянам. Щоб страху наздогнати у світі. Я впевнений, що ініціатива виходила із Москви. Але аудиторія у цього така сама, як у повідомлення про бомбосховища. Це не росіяни та не мешканці цих країн, ця аудиторія – Вашингтон», - пояснив політик.

Чогось бояться: у Москві почали обладнати бомбосховища у підземних паркінгах

Ось і почалося: у Москві горить легендарна телевежа. З'явилося перше відео

Це вже серйозно: посольство США в Москві закликало своїх громадян терміново їхати з Росії