Українська ведуча ТСН (1+1) Лідія Таран є однією з тих, хто залишився без житла через війну. Ще б пак, напередодні повномасштабного вторгнення телезірка переїхала до нової квартири, проте за час війни вона вже кілька разів постраждала від прильотів російських ракет. Проте зірка телеекрану не сумнівається, що Україна переможе, адже на передовій знаходиться і її брат, людина, якій вона цілком довіряє.

Так, на честь Дня захисника України Лідія Таран розповіла про свого брата у Instagram та показала фото із героєм.

Телеведуча назвала Макара Тарана найрозумнішою людиною з усіх, кого вона знає, та похвалила за мужність змінити рід діяльності та відмовитися від звичного безпечного життя заради захисту України.

"Мій персонал хироу. Мій братик. Найрозумніший із відомих мені людей. Понад 20 років викладання в універі: китайська, англійська, французька. Але тепер довелося вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога. Страшно пишаюся і молимося разом за всіх наших! святом, рідне військо – наші ангели-охоронці”, – написала зірка.

На фото чоловік позує зі зброєю на тлі невідомого населеного пункту.

До речі, перш ніж піти на фронт брат телеведучої викладав історію в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Відомо, що у КНУ ім. Тараса Шевченка викладач відкрив кабінет для вивчення китайської та створив кафедру американістики. Макар Таран вільно володіє французькою, китайською, англійською мовами, вивчав світову історію, стажувався у США, Китаї та Тайвані.

Читайте також:

Під ліфчиком "бубончики" аж стрибають: онука Софії Ротару показала, як насолоджується восени

Холостяк-12: названо дату прем'єри. Коли дивитись і на якому каналі

Леся Нікітюк засвітила "милий трикутничок" під одягом, повернувшись задом