Усім добре відома Укрзалізниця запустила дуже цікавий проект, у якому запроваджено нові «фішки». Укрзалізниця ухвалила рішення про запуск продажу квитків через спеціальний чат-бот.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «finance»

Цей новий чат-бот був створений спеціально для клієнтів Укрзалізниці. Завдяки цьому нововведенню українці можуть купувати собі місячні абонементи на проїзд поїздами. Однак варто попередити, що така функція можлива лише у 10 областях на даному етапі.

Щодо областей, у яких поширена ця функція, то туди можна включити Київську, Житомирську, Чернігівську, Вінницьку, Хмельницьку, Сумську, Черкаську, Кіровоградську, Миколаївську та Одеську області.

Також слід розуміти, що все залежить від конкретного маршруту для клієнта. Це говорить про те, що різні маршрути мають різну вартість, яка починається від 200 гривень.

Якщо ж українець ухвалив рішення скористатися чат-ботом та придбати абонемент, то він має можливість їздити безлімітно протягом 30 днів після покупки.

Це може виявитися дуже корисним для мешканців Київської області, оскільки це дає можливість легко користуватися київською кільцевою електричкою.

Потрібно визнати, що така ідея виявилася досить оригінальною та корисною для мешканців України. Це дуже цікавий чат-бот, який дасть трохи більше можливостей для клієнтів Укрзалізниці.

Як ходитимуть потяги під час повітряних тривог: в Укрзалізниці розповіли про нюанси

Купити квитки на поїзд тепер можна через програму. Укрзалізниця втішила