Психологи кажуть, що в кожній людині є потаємні куточки, про які вона й сама не здогадується. Саме для цього і були винайдені прості, але дуже ефективні тести.

Щоб розібратися в собі, Вам потрібно вибрати один із кухлів. Подивіться на них уважно та інтуїтивно визначте, у якому із них Вам захочеться заварити чай.

Якщо визначилися, тоді саме час дізнатися про свої погані та добрі риси характеру.

1. Жовта чашка з котиком

Якщо Ви зупинилися саме на цій чашці, Ви дуже позитивна людина і у вас багато друзів. Крім того, ви чудовий співрозмовник і звикли бачити в оточуючих тільки гарне. Ось тільки беззастережна віра у людей часто обертається проти вас. Будьте обережнішими, адже не всі люди вміють цінувати по-справжньому щедрість та дружелюбність.

2. Синьо-зелена чашка з візерунком

Таку чашку вибирають ті, у кого все схоплено, за планом. Розум і мудрість допомагають контролювати все довкола. Все б добре, але іноді ти довіряєш тим, хто зовсім не заслуговує на це. Будь обережним зі своїм оточенням.

Разом з тим, Ви часто "зриваєтеся" і виходите з себе, як щось йде не так. Справа в тому, що ви звикли планувати свій день та жити виключно у зоні комфорту. Люди вважають Вас самовпевненою людиною, не підозрюючи, що у вас є просто низька самооцінка.

Все б нічого, але часто ви довіряєте тим, хто цього зовсім не заслуговує.

3. Біла чашка із зайчиком

Ви завжди намагаєтеся допомагати людям, щоби бути комусь потрібними. Ви щасливі лише тоді, коли вас цінують, тому часто робите те, що хочуть від вас інші, а не самі. Ви чудовий працівник і вмієте виконувати кілька завдань одночасно. Ви справляєтеся з будь-якими труднощами. А ось у особистому житті вам складно знайти рівновагу.

4. Рожева чашка із сердечками

Такі люди завжди кудись поспішають. У них багато справ, занять, зустрічей і їм просто не вистачає 24 години на добу, щоби все встигнути. Однак за цим ховається лише небажання залишатися наодинці зі своїми думками.

Потрібно замислитись, чого ти насправді хочеш від життя. Пригальмуй і насолоджуйся світом навколо!

5. Біла чашка з квіточкою

Ви дуже добра і світла людина, але в житті вам часто не вистачає нових розваг та емоцій. Щоб отримати щастя, вам треба навчитися ставити перед собою цілі та досягати їх. Ви цінуєте життя, хороший відпочинок та своїх близьких, але робота не приносить вам задоволення. Вам важливо зустріти людину, яка дозволить вам відчути себе затребуваними та цінними.

6. Червона чашка у білий горох

Ви дуже працелюбна, але мінлива людина. Ви дарма витрачаєте час і сили, тому що рідко доводите справу до кінця. Саме це заважає вам досягти більшого. Ви ховаєте свої почуття, не підозрюючи, що оточуючі цінують у вас щирість та простоту. Поруч із вами спокійно та комфортно. Іноді ви даєте слабину і так сумуйте, але не варто цього робити, і тим більше шукати в печалі якийсь глибокий зміст. Спробуйте подивитися на цей світ інакше!

7. Зелена чашка з ромбами

Ви пунктуальна та чітка людина. У вас все розписано та розплановано наперед. Ви не любите несподіванки та сюрпризи. Саме тому вам часто не вдається відчути смаку життя. Не бійтеся випустити все з-під жорсткого контролю. Розслабтеся та насолоджуйтесь життям за повною програмою!

8. Синя чашка з восьминогом

Ви все розумієте і вловлюєте суть всього, що відбувається. Ви віддані своїй справі і займаєтеся лише тим, що вам подобається. Ваші інтелектуальні здібності постійно вражають оточуючих. У вас повно планів та новаторських ідей, але вам буває складно їх озвучити. Все тому що ви інтроверт, замкнута людина, яка має багатий внутрішній світ.

9. Блакитна чашка зі сніжинкою

Ви жити не можете без кохання. Вам подобаються розмови до душі, цікаві фільми та книги. Ви постійно ділитеся своїми захопленнями, без яких не мислите своє життя. Ви не проти похвалитися своїми досягненнями, ніж псуєте собі репутацію. У вас немає проблем із самооцінкою і багато людей вам заздрять. При цьому ви часто самостверджуєтеся не найблагороднішими та найчеснішими способами. Огляньтеся! У житті ще багато цікавого!

Читайте також:

У Європі запрацював сервіс, через який українці можуть знайти роботу. Зробили трьома мовами

Андрій Данилко показав, як виглядає мама Вєрки Сердючки без гриму та косинки. Фото

Притула розповів, як плакав, коли з братом не було зв'язку, а росіяни в Ірпені проводили зачистки