Сьогодні, 13 жовтня, жителі російського Білгорода змогли трохи відчути, як українці живуть уже 8 місяців під обстрілами, які влаштовує обрана, зокрема й білгородцями, влада Росії.

Так стало відомо, що в російському Білгороді на житловий будинок впали уламки запущеної по Україні ракети.

Про це 13 жовтня у Telegram повідомило управління стратегічних комунікацій (стратком) ЗСУ.

"Годину тому орки вирішили обстріляти Харків. Але всі три ракети самоліквідувалися під час пуску, а одна прилетіла житловим будинком у Білгороді. Оператор С-300, дякую від ЗСУ", - сказано в повідомленні.

Фото та відео наслідків падіння уламків ракет на Бєлгород опублікував російський Telegram-канал Baza. У пості сказано про роботу в місті систем ППО і не уточнюється походження ракети, що впала на будинок.

До речі, момент попадання уламків ракети до житлової багатоповерхової будівлі на вулиці Губкіна у Білгороді потрапив на відео.

Вже відомо, що у багатоповерхівці майже знищено технічний поверх, а у квартирах на верхньому поверсі пошкоджено перекриття. З будинку було евакуйовано рятувальниками близько 100 осіб.

Також постраждав фасад двоповерхової торгово-офісної будівлі, яка знаходиться поряд із багатоповерхівкою. А ще сильно пошкоджено два автомобілі – "Тойота" та "Газель" – що стояли під багатоповерхівкою на вулиці Губкіна.

Читайте також:

Атака дронами-камікадзе Київської області: куди припали удари

Закриття неба: у НАТО заявили, що Україна отримає ще більше систем ППО

Екстрасенс розповіла, коли у Путіна закінчаться ракети і чи буде вторгнення з Білорусі