Новий сезон музичного телешоу "Голос країни" вийшов перед повномасштабним вторгненням Російської Федерації в Україну. Тоді вся Україна слухала та насолоджувалась невідомими виконавцями з усіх куточків улюбленої країни, і уявляла, яким буде він – новий переможець найдивовижнішого шоу.

Але на 7 місяців вся країна поринула у пітьму. Нікому не було справи до телешоу, до проектів хоча пісні звучали та лилися через усі пристрої – нова, військова українська пісня.

Тепер «Голос країни» повернувся на телеекрани і показав, як змінилося життя кожного учасника за час війни. Однією з найяскравіших виконавців була Яна Милевска – киянка, яка співає у переході.

Дівчина розповіла, як війна змінила її життя. Після 24 лютого співачка поїхала на Західну Україну та стала тимчасовою переселенкою. І там продовжила писати пісні, ось тільки тепер особливу увагу приділяючи українській пісні. Через два місяці вимушеної еміграції дівчина повернулася до столиці і продовжила займатися улюбленою справою – співати у переходах. От тільки тепер співачка збирає гроші та донатить на ЗСУ, щоб наблизити кінець Російської Федерації та її окупаційного режиму на всій території України.

У співачки з'явилися свої шанувальники, які високо цінують талант та творчість київської музичної виконавиці.

Скріншот з платформи YouTube

Скріншот з платформи YouTube

Скріншот з платформи YouTube

Скріншот з платформи YouTube

Читайте також: