Усі 7 місяців війни кожна адекватна людина думає, ну скільки ще ця «друга армія світу» буде ганьбитися. Унітази крали? Крали. Жіночі труси крали? Крали.

Брали абсолютно все, що криво лежало, і що раніше косе від самогону око не бачило – техніку, одяг, та різні предмети, які навіть неможливо у категорію об'єднати.

А потім настала часткова мобілізація. І тоді відпало багато питань щодо моральної складової тих, хто радісно їде з іржавим автоматом вбивати «хахлів». Справжнісінькі алкоголіки і дармоїди, які вирішили хоч десь себе реалізувати, і ще машину для сім'ї заробити. Хоча з машиною якщо поталанить ще.

І вуаля – дно знову пробите. У мережі гуляє відео, яке зняла жінка, мабуть, повернувшись у свій будинок, де раніше жили окупанти. Окупантів погнали доблесні бійці ЗСУ та так, що вони не встигли навіть допити коктейлі, які попередньо собі зробили. І добре вже той бардак, які росіяни залишили за собою, цьому ніхто вже не дивується. Але їхній фуршет – це щось. Судячи з відео, браві хлопці з армії країни-агресора пили миючий засіб для плитки. Хімію пили. Синє, мабуть, думали, що це Блю Кюрасао (хоча звідки їм назва знати). Ну, синє, як коктейлі роблять, по «ящику» показували. Закушували непойми чим, але поруч ще порожні упаковки від пігулок лежали. Мабуть, не пішла випивка, довелося активоване вугілля пити. Хоча найімовірніше, що це заборонені препарати.

Читайте також: