Нині вже мало хто згадає, через що починався конфлікт артиста та продюсера. Ця історія стара як світ. І вже цілі покоління українців виросли, і ніхто не пам'ятає, через що зіткнулися два титани українського шоу-бізнесу.

Інформаційний портал ТСН повідомляє, що продюсер Ігор Кондратюк розповів про те, що музичний виконавець Віталій Козловський згідно судового рішення має виплатити чималу суму грошей. Лунала сума у ​​300 тисяч доларів. Проте артист платить справжні копійки.

За словами продюсера, музикант має виплатити компенсацію, але грошей Козловський не має. До речі, у цьому Ігор Кондратюк не сумнівається, оскільки знає, що його колишній підопічний абсолютно не затребуваний артист, а вже тим більше зараз у такий складний для всіх час. Навіть особливих корпоративів співак не має. Однак, Кондратюк сповнений надій, і каже, що Козловський міг би продати свій орден від президента, аби погасити частину боргів.

Варто зазначити, що у 2022 році Віталій Козовський отримав від президента України Володимира Зеленського нагороду «За заслуги» ІІІ ступеня до Дня Незалежності.

Читайте також: